Društvo

Čubrilović: Skupština nije mjesto za rješavanje “slučaja Dragičević”

Sve građane interesuje istina o slučaju smrti Davida Dragičevića, ali Narodna skupština nije mjesto gdje se može doći do rješenja ovog slučaja.

Rekao je ovo danas Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine RS, komentarišući najavu opozicije da će podnijeti zahtjev za sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine RS povodom slučaja Davida Dragičevića.

– Znam za tu najavu, još ništa zvanično nije došlo u kabinet, kada dođe, ako budu ispunjeni uslovi za sazivanje kolegijuma Narodne skupštine, sazvaćemo ga i tu ćemo odlučiti o sudbini tog zahtjeva, istakao je Čubrilović.

Dodao je da za riješavanje slučaja Davida Dragičevića postoje nadležne institucije, prije svega Tužilaštvo, policija ali i svi ostali koji su pozvani prije skupštine da na tom slučaju rade i razriješe ga.

– Naša javnost i Narodna skupština je zaintereovana da se dođe do prave istine i da konačno to bude podvedeno pod rješen slučaj, zaključio je Čubrilović.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!