Društvo

“Svim saučesnicima i ubicama: Dabogda vam se sjeme zatrlo” (VIDEO)

Iako je hladno vrijeme i jake kiša cijeli dan pada, nekoliko desetina građana se i večeras okupilo na Trgu u centru Banjaluke i dalo podršku Davoru Dragičeviću u borbi da sazna istinu o ubistvu njegovog sina Davida.

Davor je rekao da je večeras 154. veče kako se okupljaju i najavio da će jednog dana uzeti pravdu u svoje ruku, a da oni uzmu šta hoće.

Loading...

– Zločince interesuju samo pare, nemaju ni djecu, ni drugove, ni kumove. Moje dijete su oteli, silovali, masakrirali i ubili nečasni pripadnici MUP-a – rekao je Davor.

On je upitao gdje su sada časni i pošteni pripadni MUP-a, te konstatovao da ih nema.

– Predsjedniče RS, premijerko i svi mistri, pozicio i opozocijo ne riješi li organizovano ubistvo mog sina, mijenjam adresu i dolazim ovdje kod svog sina – poručio je Davor i ponovio da ako se ne riješi ubistvo da će se 5. oktobra preseliti na Trg, a za sve što se poslije toga bude dešavalo biće krive ubice i saučesnici.

– Svim saučesnicima i ubicama: Dabogda vam se sjeme zatrlo. Davor vam nikada neće oprostiti svog Đakca – rekao je on na kraju večerašnjeg skupa.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!