Društvo

“5. oktobra dolazim kod svog sina ovdje i ostajem” (VIDEO/FOTO)

Brojni Banjalučani i večeras su na Trgu podržali Davora Dragičevića u borbi za rasvjetljavanje ubistva njegovog sina Davida. Na skupu je pročitano pismo zahvalnosti Davidove majke Suzane.

– Ne postoje dovoljno velike riječi zahvalnosti. Moj svijet se podijelio na dobre i loše duše, imala sam čast da vas upoznam. Vjerovala sam ko su prijatelji ali se ispostavilo da to nisu. Na kraju sam upoznala vas. Hvala vam što se borite za Davida, za svu našu djecu. Hvala vam što mi pomažete da preživim dan, što sam ponosna da kažem da je David moja ljubav.

Loading...

– Što ste mi pomogli da im kažem da lažu. Razumijem neutralne ljude, ali ne one koji nas napadaju. Vi, dobre duše, vaša djeca sada znaju da biste se za njih borili. Sve vas volimo moj David i ja – napisala je majka.

Djeca su pročitala “Davidovu molitvu” i “Davidovu pjesmu”, a svi zajedno su pjevali himnu Klinac u getu.

Davor Dragičević se na kraju obrušio na RTRS nazivajući je pogrdnim imenima, a potom nekoliko puta uzviknuo: “Besa je besa! Besa je besa”!

– Sine, 5.10. 2018. dolazim kod tebe. Vas dvojica, što šaljete odrede smrti, dođite da ubijete ovog lava. Šifra: Pavda za Davida, koja nikada neće prestati – zaključio je Davor.

(foto: Sofija Sofokle Grmuša)

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!