Politika

“Svaki glas za mene, a protiv Cvijanovićeve je glas za spas Srpske” (VIDEO)

– Ova pobjeda je važna jer će biti pobjeda protiv režima koji je obezvrijedio sve institucije Republike Srpske, pobjeda kojom ćemo Republiku Srpsku vratiti narodu”, kazao je u intervjuu predsjednik SDS-a Vukota Govedarica i kandidat Savez za pobjedu za predsjednika Republike Srpske.

“U svakoj zemlji na svijetu izbori su ZA ili PROTIV, pa tako i ovdje. Naravno, da nisam imao ideju da mogu da pobijedim, ne bih se ni kandidovao. Ova pobjeda je važna jer će biti pobjeda protiv režima koji je obezvrijedio sve institucije Republike Srpske, pobjeda kojom ćemo Republiku Srpsku vratiti narodu. Dakle, svaki glas za mene ili protiv gospođe Željke Cvijanović je glas za spas Republike Srpske”, kazao je Govedarica u intervjuu banjalučkom portalu Mondo.

Jesu li za SDS ovi izbori „biti ili ne biti“, Govedarica kaže da je SDS uvijek dijelio sudbinu naroda i zemlje, pa i ove godine Dodikove diktature.

“Sada već slobodno mogu reći – naša pobjeda je izvjesna. Gospodin Mladen Ivanić, ja i cijela Republika Srpska slavimo 8. oktobra”, uvjeren je Govedarica.

Upitan koje su njegove ključne prednosti u odnosu na protivkandidata Željku Cvijanović iz SNSD-a, Govedarica kaže:

“Ja sam pošten, istinoljubiv, pravedan i častan čovjek. I siguran sam da je to dovoljno za početak”.

Što se tiče koalicije sa SNSD, Govedarica kaže da će Savez za pobjedu imati većinu. “Mandatar će biti iz naših redova. Koalicija sa SNSD ne dolazi u obzir”.

Za koga bi navijao u utakmici Srbija – BiH, Govedarica je rekao za SRbiju, a kada bi igrala BiH i Hrvatska navijao bi za BiH.

Izvor
BN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!