Magazin

Dnevni horoskop za 2. septembar 2018.

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 2. septembar 2018. godine:

OVAN

Posao: Imate jako dobru podršku svojih saradnika pa se neće desiti veće greške jer imate motiv da se nešto konkretnije odvija u vašem poslovnom segmentu.
Ljubav: Rak je neko ko vam imponuje već neko vrijeme. Osjećate da ste isuviše u mašti i da se ništa konkretno nije desilo, ali to ne mora tako da bude još neko vrijeme.
Zdravlje: Oslobodite se stresa.

Loading...

BIK

Posao: Ukoliko ste od onih koji žele nešto više od svoje karijere, nije loša ideja da ipak sačekate sa tom realizacijom. Još uvijek osjećate veći umor.
Ljubav: Isuviše ste radili i niste stigli da se posvetite svom partneru. Ovaj put okrenite novi list.
Zdravlje: Vodite računa o unosu kalcijuma.

BLIZANCI

Posao: Nije loša ideja ukoliko pripremate teren za nešto konkretniji rad. Pokušajte da dobijete na vremenu jer vam treba usput i podrška.
Ljubav: Volite jednu Djevicu, jer vam imponuje već neko vrijeme. Isuviše ste u oblacima ovaj put pa bi bilo dobro da se okrenete malo više sebi i svojim obavezama.
Zdravlje: Nemate veće probleme.

RAK

Posao: Od vas se zahtijeva isuviše strpljenja na radnim zadacima. Ne želite da odstupate od onih koji vam znače u poslovnom smislu ali ste isto tako skloni i promjeni.
Ljubav: Imate osjećaj da ste mnogo toga propustili i da se pokazalo da nije sve onako kako je bilo već odavno. Partner je dosta promjenljiv.
Zdravlje: Dodatni oprez hroničnim bolesnicima.

LAV

Posao: Volite da radite sa strancima i smatrate da vam slijedi uspješan dan. Niste daleko od istine, jer vaša intuicija ima pozitivan pravac, koji vas vodi u novu pobjedu.
Ljubav: Isuviše ste se otvoreno postavili prema jednom Raku, ali u suštini to vam nije trebalo. Ostavljate utisak jake osobe ali sa dozom nestrpljivosti.
Zdravlje: Uzmite dovoljno magnezijuma.

DJEVICA

Posao: Volite svoj novac i rado ga samostalno zarađujete. To ovaj put nije dovoljno za otvorena vrata uspjeha. Potrudite se za nešto više.
Ljubav: Uporno izbjegavate susret sa jednom Škorpijom. Pazite može da vam se desi ono što u stvari i ne želite, ovaj put.
Zdravlje: Vodite zdrav život.

VAGA

Posao: Volite da postavite stvari onako kako bi trebalo, ali u tome uspijevate polovično. Imate i na koga da se oslonite, pa se neće desiti loša strana vašeg posla.
Ljubav: Još ste u fokusu što se razgovora sa partnerom tiče, pa se u tome i prepoznaje vaš originalni stav prema svemu što vam se plasira.
Zdravlje: Bolovi u grudima.

ŠKORPIJA

Posao: Finansije mogu da vam se pojačaju usljed nove poslovne transakcije, koju protežirate ovih dana.
Ljubav: Osjećate dozu ljubomore kod svog partnera. Niste jedini u lošem ambijentu, pa se savjetuje povremena promjena.
Zdravlje: Odlično.

STRIJELAC

Posao: Odličan dan za brzo rješavanje trenutnih problema na vašem poslovnom planu. Budite ažurni i riješićete goruće teme oko novca.
Ljubav: Ne morate da se spuštate na nivo koji vam odavno već ne odgovara. Ukoliko je tu još osoba na koju često mislite, ne očajavajte zbog hladne strane srca vaše simpatije.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

JARAC

Posao: Možda niste uvijek u pravu kada su odluke oko vaših finansija u pitanju ali zasigurno imate stav koji vas vodi u nešto bolji ambijent.
Ljubav: Raspoloženi ste za jači triumf kada je u pitanju osoba rođena u znaku Jarca. Smatrate da nema pravila u emocijama.
Zdravlje: Osjetljiv urogenitalni trakt.

VODOLIJA

Posao: Još nije momenat za konkretnu akciju kojiko se kod vas uviđa malo lošiji ambijent trenutno. Donesite neku novu odluku.
Ljubav: Volite da se zabavljate i da izlazite. Očekujte prijatan susret sa osobam koja vam imponuje već odavno.
Zdravlje: Pazite na imunitet.

RIBE

Posao: Nemate elana ni volje za posao. Kolege su vas demoralisale ali ne brinite, ko se zadnji smije, najslađe se smije. Sjajni poslovni uspjesi su pred vama.
Ljubav: Nemate vremena za ljubav zbog stresa što je pogrešno. Nađite vremena za partnera.
Zdravlje: Odagnajte te depresivne oblake od sebe.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!