Politika

Govedarica: Lukač da podnese ostavku

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica pozvao je danas ponovo ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača da podnese ostavku.

“Mi ne želimo da rušimo MUP Republike Srpske, mi želimo da odete vi, gospodine Lukač, i nemojte umišljati da ste vi MUP, da ste vi institucija”, rekao je Govedarica.

On je naveo da Lukač treba da prestane da, kako kaže, plaši narod izmišljenim neredima na ulicima koji će se kao dogoditi na dan izbora, navodi se u saopštenju iz Saveza za pobjedu /SzP/.

Loading...

“Ako imate informacije da neko sprema nerede, hapsite ga odmah”, rekao je Govedarica reagujući na izjavu ministra Lukača da postoje informacije da u toku predzborne kampanje i nakon izbora u Srpskoj može doći do nekih neželjenih situacija, te poručio da će policija spriječiti svakoga ko bude pokušao bilo šta silom i na neprimjeren način da uradi.

Prema riječima predsjednika SDS-a, SzP ima podršku većine naroda, o čemu, kako kaže, svjedoče rezultati istraživanja koje su danas objavili.

On je rekao da njima neredi nisu potrebni i da će njihova pobjeda biti dostojanstvena, na mirnim i demokratskim izborima kakve Republika Srpska zaslužuje.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!