Banjaluka

Dodik: Početkom oktobra dolazimo u Prnjavor da otvorimo auto-put

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je na večerašnjem predizbornom skupu u Prnjavoru da će početkom oktobra ponovo doći u ovu opštinu kada će biti otvoren auto-put, jedan od kapitalnih objekata koji su zajedno uradile republička i lokalna vlast.

Dodik kaže da je na ovaj način Prnjavor spojen sa Dobojem i Banjalukom najsavremenijom saobraćajnicom.

-Ovdje smo uradili mnogo. Prnjavor ima odličnog načelnika, čovjeka koji je uložio energiju da pokrene mnoge stvari. Prnjavor danas izgleda mnogo drugačije nego prije dvije godine – rekao je Dodik.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da je politika SNSD-a jasan glas u Sarajevu, što znači da se zna šta su interesi i prioriteti Republike i da niko ne odlučuje u ime Srpske.

Cvijanovićeva je na večerašnjem predizbornom skupu u Prnjavoru rekla da je sigurna u veliku pobjedu SNSD-a u ovoj opštini u koju je Vlada Republike Srpske do sada uložila 80 miliona KM kroz različite projekte.

-Ove godine ulažemo oko 1,5 miliona KM, a sve što lokalna zajednica dostavi kao zahtjev od strateškog interesa ima podršku Vlade, kao što je slučaj i sa svim ostalim opštinama. Ovdje su ljudi koji razumiju našu politiku, a to je jaka Republika Srpska i stabilne institucije koje mogu da rade u korist građana – rekla je Cvijanovićeva.

Na večerašnjoj tribini SNSD-a u Prnjavoru predstavljeni su kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan i kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!