Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Govedarica: Biću predsjednik svih građana Srpske

Zamolio bih Sonju i Ljilju kada se večeras čuju sa svojim ocem i suprugom, a našim prvim predsjednikom, da mu prenesu pozdrave i da mu kažu da je budući predsjednik Republike Srpske rekao da će da liči na njega, a ne na ovog što danas vodi Srpsku i srpski narod, poručio je na predizbornom skupu u Palama predsjednički kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica.

– Pred nama je veliki zadatak da izmirimo podijeljeni narod i da ga ne gledamo iz raznih uglova političkih partija, da nam narod ne bude podijeljen u Srpskoj i da Krajina i Romanija, Pale i Banjaluka budu jedno, da se snažno drže za ruke jer zajedno možemo sve da uradimo – rekao je Govedarica.
On je naglasio da je spreman da bude predsjednik svih građana Republike Srpske.

– Pozivam javnost Republike Srpske da najoštrije osudi užasne tekstove koji se u zadnja dva dana pojavljuju u medijima pod kontrolom vladajuće strukture. Pozivam i akademsku zajednicu da se zarad svog obraza suprostavi tome jer ovo što se događa je stavljanje meta ljudima na čelo samo zato što se bore za istinu – rekao je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button