Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

“Mira za vlast od 5. oktobra neće biti!” (VIDEO)

Grupa Pravda za Davida je održala sinoć stotinu sedamdeset i šesti skup za redom.

– Petog oktobra krećemo u borbu za istinu i pravdu. Institucije neka rade svoj posao, ja ću svoj. MUP RS treba da zaštiti djecu, građane, da pomognu. Tačno je šest mjeseci kako je dijete od 21 godinu izašlo u grad, da se provede.

– Dijete se nije vratilo u svoju kuću, ocu, majci, sestri i bratu. Zašto? Zato što ljudi koji bi trebalo da paze na red i mir su ga oteli, silovali i ubili, bacilu u kanalizaciju – rekao je Davor Dragičević tokom 176. okupljanja na banjalučkom Trgu Krajine, koga okupljeni nazivaju Davidov trg.

Na svako spominjanje RTRS okupljeni su uzvikivali “uaaaaaa”.

– Na tvrdnju da hoću da unovčim smrt sina, upitajte se šta ćete vi da unovčite poslije 5. oktobra. Praštanja za to nema. Mira za vlast od 5. oktobra neće biti. Ni za jednu vlast koja se bude ponašala kao maćeha. Grupa Pravda za Davida ostaće relevantna u svim sferama života, pa ako treba i političkog – poručio je Davor.

On je rekao da je njegovo najveće razočaranje Srpska pravoslavna crkva.

– Koliko vam je stalo do naroda pokazao je danas jedan pripadnik Srpske pravoslavne crkve koji je bio s vama u povorci. Svako staje uz svoje podanike, a šta je sa Crkvom? Hoćete li Davida prekrižiti, kao da nikad nije postojao – rekao je otac ubijenog Davida Dragičevića.

Jedan od članova grupe Pravda za Davida zahvalila se svim novinarima i medijima koji su se ogradili od sramnih tekstova na “lažnim portalima”.

Ona je najavila tužbu protiv urednika RTRS Siniše Mihailovića, jer kaže da je i on nju tužio.

Potom su brojni članovi grupe u mikrofon upitali: “Ko je ubio Davida”, a onda je isto to pitanje uzvikivala masa.

– Gospodo, lijegaćete i ustajati sa ovim pitanjem. Nećemo vam dati mira – uzvikivali su iz grupe Pravda za Davida.

Na kraju, Davor je upitao sve funkcionere RS, koji imaju djecu, „ko je ubio njegovog Davida“. S tim pitanjem posebno se obratio predsjedniku RS Miloradu Dodiku i premijerki Željki Cvijanović uz opasku “vaša djeca su, hvala bogu živa, a moje dijete trune”.

 

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button