Politika

Govedarica: Prirodni resursi da budu u funkciji razvoja Srpske

Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u Ugljeviku da Srpska treba da živi od svojih prirodnih bogatstava i da ti resursi moraju da budu stavljeni u funkciju razvoja.

“Rudnik i Termoelektrana Ugljevik je ozbiljan privredni subjekt koji razvija cijelu regiju i Republiku i Srpska treba da iskorištava svoja prirodna bogatstva”, rekao je Govedarica na predizbornoj tribini.

Loading...

On je dodao da podmajevički kraj ima odličnu perspektivu za privredni razvoj.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da postoje velike razlike između njega i njegovog protivkandidata.

On je rekao da želi da živi u Republici Srpskoj u kojoj se cijeni znanje, u kojoj će građane da liječe najbolji ljekari.

“Ja tvrdim da je Republika Srpska njen narod i njeni borci, puno jača od jednog čovjeka”, rekao je Ivanić i dodao da je ubijeđen u svoju pobjedu i u izbornu pobjedu Govedarice.

Kandidat PDP-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Dragomir Sekulić govorio je na tribini o programu ove partije za obnovu Srpske.

“Na prvom mjestu biće posao, dostojanstvo i pravda i na taj način će mladi ljudi ostati da žive u Srpskoj”, rekao je Sekulić.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Jugoslav Cvetković rekao je da će se boriti za napredak i prosperitet Srpske, za bolje zdravstvo i zdraviju demografsku sliku.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!