Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

SzP: “Nećemo da živimo u strahu”

„Nećemo da živimo u strahu. Srpski narod ne voli i neće da živi u strahu. Nećemo da slušamo njega koji zastrašuje zdravstvene radnike, mlade ljude, studente, penzionere i ostale građane. Ne plašim ga se ni ja ni ovi ljudi zajedno sa mnom“ – poručio je večeras predsjednički kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica na izbornoj tribini u banjalučkom naselju Lauš.

„Neka zna da svoje strahove koje liječi tako što ih širi i utjeruje u kosti običnih ljudi, neka zna da mu ovaj put neće proći. Te njegove strahove ćemo razbiti 7. oktobra jer narod neće da živi u strahu. Porazićemo ga olovkama 7. oktobra jer hoću da živimo kao slobodni ljudi“ – rekao je Govedarica.

„Usude li se da krene fizički na ljude koji na trgu traže istinu i pravdu, stajaću i ja zajedno sa njima”, poručio je kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Ivanić je naglasio da će Republika Srpska nakon što on i Vukota Govedarica pobijede na izborima 7.oktobra biti pravednije, poštenije i zdravije društvo.

“Kriminalci poput Keljmendija neće dobijati dokumente, nećemo dozvoliti da nam nekažnjeno djecu ubijaju, a najbolji i najstručniji će imati šansu bez obzira da li pripadaju političkoj partiji” naglasio je Ivanić.

“Kaže Milorad Dodik da će očistiti trg od onih koji traži istinu i pravdu. A mi mu poručujemo da ćemo ga 7. oktobra očistiti politički, olovkom i glasom”, poručio je večeras na izbornoj konvencici SzP u Laušu predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

“Od 7. oktobra čistimo Srpsku od kriminala, korupcije, bahatosti, nepotizma i od strahovlade”, dodao je Borenović.

Izvor
BN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button