Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Nesvakidašnja prevara u Prijedoru: Nesuđena nasljednica ostala bez 450 KM

Policiji u Prijedoru prijavljeno je da su u dvorište kuće Prijedorčanke Š.K, iz mjesta Čarakovo, došle tri nepoznate žene, te joj ponudile da podigne 5.000 evra navodnog nasljedstva, a zatim joj, na ime te usluge, uzele 450 maraka, čime su je prevarile.

Policiji je to prijavljeno u utorak, a u prijavi je navedeno da je ova nesvakidašnja prevara izvedena dva dana ranije. Ovih dana zabilježena su još dva slična slučaja.

Takođe u utorak, policiji je prijavljeno da su u ponedjeljak, u kuću Prijedorčanke M.R, došle tri nepoznate žene, nudeći na prodaju masažere za tijelo i prezentaciju rada masažera, a zatim iz kuhinje ukrale 5.500 KM.

Istog dana zaprimljena je prijava da je 23. septembra, u kuću Prijedorčanke Dž.S. došao nepoznati muškarac i lažno se predstavio kao policijski inspektor, a zatim iz kuće ukrao kovertu sa 600 KM i tri zlatna prstena.

“Ukupna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 7.000 KM”, potvrđeno je iz prijedorske policije.

Prijedorska policija apeluje na građane da budu oprezni tokom posjeta nepoznatih lica koja nude na prodaju masažere, odjevne predmete, druge proizvode ili usluge.

“Građanima se preporučuje da takva lica ne puštaju u kuću, a u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje o tome obavijeste nadležnu policijsku stanicu ili ovakve slučajeve prijave na besplatni servisni broj 122”, navela je Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor.

Izvor
NN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button