Društvo

Suzana Radanović: “Nije nas strah, mogu nas sve pobiti” (VIDEO/FOTO)

Građani su i večeras na skupu Pravda za Davida u Banjaluci od nadležnih zatražili odgovor ko je ubio studenta Davida Dragičevića (21), te ko i zbog čega štiti ubice.

Davor, otac Davidov, svijećom je palio slike osoba koje optužuje za ubistvo i saučesništvo u ubistvo svog sina.

Iz grupe Pravda za Davida poslali su poruku građanima.

– Da li ćete sutra u 18 časova biti ovdje i podržati Davora i Suzanu ili ćete ići na miting neke političke stranke. Sutra će se vidjeti ko je čovjek, a ko nečovjek – istakli su oni.

Okupljenima se kroz suze obratila Suzana, majka pokojnog Davida.

– Zašto ljudi iz MUP RS ne izađu pred javnost i ne kažu “pogriješili smo”… Moje dijete ubile su institucije, ali Davor i ja nikad nećemo ostati sami. Nije nas strah, mogu nas sve pobiti – istakla je Davidova majka.

Organizatori su i večeras pročitali pravila sutrašnjeg okupljanja, u kojima od učesnika traže da na trg ne dolaze sa vjerskim, nacionalnim, stranačkim, navijačkim ili bilo kakavim drugim simbolima, koji bi mogli izazvati napetost. Takođe su poručili da neće tolerisati govor mržnje.

– Ukoliko se primjeti bilo koji pojedinac ili grupa na bilo koji način pokušava da unese nemir među okupljene građane, uključite svoje mobilne telefone, snimajte osobe koje to budu pokušale i napravite širok krug oko njih, dakle ogradite se od njih, kako bi bili uočljivi našim redarima i pripadnicima MUP-a – poručili su iz grupe Pravda za Davida.

Inače, kako se bliže izbori, na trgu je sve više stranih izvještača. Juče i večeras su na trgu su, između ostalih, bili novinari iz Italije i Holandije.

Davor Dragičević je prekinuo višednevno ćutanje i institucijama opet dao rok od sedam dana da uhapse ubice njegovog sina.

– Sljedećeg četvrtka u 18 časova neće biti ni mene ni njih. Gotovo je – poručio je Davor.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!