Politika

Borenović u Omarskoj: Kampanja protekla mirno i dostojanstveno

Nosilac liste PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Branislav Borenović izjavio je sinoć u Omarskoj kod Prijedora da je ova stranka privela predizbornu kampanju kraju i da je ona protekla mirno, dostojanstveno i demokratski.

“Ovim putem zahvaljujem svim političkim saradnicima, ali i protivnicima, jer je najvažnije da su naši građani u proteklim sedmicama mogli da čuju šta su to naše poruke, a naša najveća pobjeda će biti ako bude velika izlaznost i to s pravom očekujemo”, izjavio je Borenović uoči predizbornog skupa SzP-a u Omarskoj.

On je dodao da nedjelja, 7. oktobar, treba da bude praznik demokratije, kada će građani u velikom broju izabrati svoje legitimne predstavnike.

Kandidat PDP-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Mladen Kulundžija je izjavio da će se, ukoliko bude izabran, u Sarajevu zalagati za Dejtonsko uređenje BiH, odnosno dva entiteta i tri konstitutivna naroda i posebno za rješavanje nagomilanih problema mladih.

Kandidat PDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dalibor Grabež poručio je biračima da mirno i dostojanstveno i u što većem broju u nedjelju, 7. oktobra, izađu na izbore da pokažu puni demokratski kapacitet.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!