Društvo

Osiguranici prilikom registracije treba da provjere koje zdravstvene ustanove imaju ugovor sa FZO

Prilikom registracije u tim porodične medicine, kao i kod izbora pedijatra i ginekologa, osiguranici treba da vode računa da se registruju u onim zdravstvenim ustanovama koje imaju potpisan ugovor sa Fondom zdravstvenog osifuranja (FZO) RS.

– Informacije sa kojim ustanovama imamo potpisane ugovore su dostupne na našoj internet stranici, a osiguranici mogu da se informišu i u svim našin poslovnicama. Naime, važno je da izabrani ljekari rade u zdravstvenim ustanovama koje sa Fondom imaju potpisan ugovor, kako bi osiguranici mogli koristiti zdravstvenu zaštitu o trošku ovog fonda. U vezi sa tim, sugerišemo osiguranicima da prije registracije provjere koje ustanove imaju ugovor, jer pojedine pozivaju osiguranike da se registruju kod njih, a nemaju potpisan ugovor sa FZO – saopštili su iz ovog fonda.

Loading...

Podsjećamo, u toku je redovan period za izbor, kao i promjenu porodičnog doktora, pedijatra i ginekologa, te svi koji žele da promijene doktora iz bilo kog razloga to mogu da urade do kraja ove godine, bez navođenja razloga za promjenu ljekara.

Izvor
Srpskainfo
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!