Društvo

Šukalo: Amerikanci utvrđuju zašto je David ubijen i koliko je prljavog novca u igri (VIDEO)

- MUP posjeduje dokumente u kojem se američko tužilaštvo zainteresovalo za slučaj Davida i traži komunikaciju sa ocem Davorom Dragičevićem, da kod postupajućeg sudije može dobiti odobrenje da se ti nalazi otključaju. Interes SAD-a pokazuje na cvrenu lampicu. Motive za Davidovo ubistvo treba tražiti u tom pravcu, a ne u onom u kojem se okviru kreće advokatski tim", rekao je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Adam Šukalo.

Šukalo je, gostujući u emisiji Face to Face, rekao je da je njegov motiv da bude uz porodicu Dragičević i to iznad svega.

“Nije mi bilo svejedno da će 5. oktobra na velikom skupu Pravda za Davida, snajperom biti likvidiran Davor Dragičević. Ono što je zanimljivo, informacija je došla od ljudi koji su bliski Lukaču. Ja sam to preko treće osobe saznao. Niko mi nije rekao iz zvaničnih izvora. Odnosio sam se prema tome kao da to nije tačno”.

Loading...

MUP-u RS stigao zahtjev za otključavanje profila Dragičevića

“Tužilački i MUP-ov spis sam dobio anonimno, neko je htio da mi pomogne. Sve što se desilo, praktično imamo i danas. Policijska verzija je ona u okviru koje se tužilaštvo kreće. MUP posjeduje dokumente u kojem se američko tužilaštvo zainteresovalo za ovaj slučaj i traži komunikaciju sa ocem Davorom Dragičevićem, da kod postupajućeg sudije može dobiti odobrenje da se ti nalazi otključaju”, rekao je Šukalo.

On naglašava da interes SAD-a pokazuje na cvrenu lampicu.

“Motive za Davidovo ubistvo treba tražiti u tom pravcu, a ne u onom u kojem se okviru kreće advokatski tim. Čini mi se da nadležno tužilaštvo gura priču da se to završi kao slučaj Memić, kao što imamo i sučaj Đurović gdje je druga ličnost preuzela odgovornost“, rekao je Šukalo.

Kaže da se plaši da će priča otići u tom pravcu.

“Imam puno povjerenja u advokatski tim. Ne bih htio da bilo šta loše neko protumači zbog ovoga. Ali plašim se da verzija u kojoj se oni kreću neće dovesti do istine. Ako bi se išlo smjerom kojim ide porodica i bloger Vasković, to bi se mnogo prije razriješilo.Zločin nad Davidom Dragičevićem je na vrhu piramide zla u RS i čitavoj BiH”

Šukalo je govorio i o saznanjima o kojima je govorio i na press konferenciji a na koju niko nije reagovao.

“Nije problem da se ja izložim, kao i tada što sam se izložio. Zna se kako se droga valja po Banja Luci, firmom koja služi za brzu poštu. Kao potvrdu svega samo imali dokumente Keljmendija koje je izdao MUP RS.

Imamo legalizaciju svega onoga što je dio kapitala koji je sticao taj narko plan.Čini mi se da su svi jako dobro uvezani, Sarajevo, Banja Luka, Priština, Podgorica. Mi vidimo da su oni zaintereovani samo za priču migranata i terorizam. Zašto ne za priču narko planova? S kim su oni povezani politički?”

Šukalo kaže da stranci kontrolišu sve.

“Oni su odgovorni za ovu situaciju, više nego korumpirani političari u BiH. Poigravaju se da bi mogli kontrolisati procese. Pretpostavljam da niko ne voli autoritet sa strane ili neki treći ugao. Međunarodna zajednica želi da trajno uništi interese građana koji žele da nešto stvaraju, rješavaju nas na taj način što će nam dići rampu za Njemačku.“

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!