Politika

Borenović: Tražićemo ponovno brojanje glasačkih listića za sve nivoe vlasti

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović smatra da je izborni proces 7.oktobra obilovao neregularnostima i nepravilnostima, te će u zakonskom roku tražiti ponovno brojanje glasačkih listića za sve nivoe vlasti, s posebnim akcentom na predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

“Neophodno je utvrditi stvarno stanje i istinsku volju naroda u Republici Srpskoj”, rekao je Borenović tokom sastanka sa generalnim konzulom Republike Hrvatske u Banjaluci Zlatkom Kramarićem i konzulom savjetnikom Antom Franjićem.

Loading...

Borenović je istakao važnost izmjena postojećeg Izbornog zakona, saopšteno je iz PDP-a.

“Upravo zbog situacije u kojoj smo se sada našli, kada postoje veoma opravdane sumnje u regularnost izbora i prekrajanje izborne volje, pod hitno je potrebno izglasati izmjene Izbornog zakona. Svima treba biti u cilju da svaki budući izbori budu fer, pošteni i nesumnjivo izraz narodne volje”, zaključio je Borenović.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!