Politika

PDP smatra da je potrebno novo brojanje glasačkih listića

Predsjedništvo PDP-a ocijenilo da je neophodno ponovno brojanje svih glasačkih listića

Predsjedništvo PDP-a ocijenilo je danas da je, uprkos činjenici da je stranka ostvarila odličan izborni rezultat, neophodno ponovno brojanje svih glasačkih listića “radi utvrđivanja realnih rezultata izbora”, te da će PDP iskoristi sve pravne mogućnosti da se to omogući, a ukoliko bude bilo potrebno obratiće se i sudskim instancama.

“Da bi budući izborni procesi bili sprovođeni tako da manipulacije, nepravilnosti i greške budu svedene na najmanji mogući nivo, potrebno je hitno donošenje novog izbornog zakona koji bi omogućio skeniranje glasačkih listića, sprej za identifikaciju, video-nadzor biračkog mjesta i centralno mjesto za brojanje glasova”, zaključeno je na sjednici Predsjedništva PDP-a u Banjaluci.

Loading...

Predsjedništvo PDP-a zaključilo je i da bezbjednost građana Republike Srpske nije na zadovoljavajućem nivou i zahtijeva od institucija da ozbiljno pristupe ovom problemu.

“PDP insistira da se institucionalno riješe najteža krivična djela, a prije svega nerješena ubistva u Banjaluci”, navedeno je u saopštenju PDP-a.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!