Društvo

Davor Dragičević: Ovo je rupetina u koju svaki sekund upadamo i propadamo (VIDEO)

Ni kiša i ružno vrijeme nisu spriječili Banjalučane da i večeras pruže podršku porodici Dragičević u borbi za pravdu i istinu u utvrđivanju tačnih okolnosti ubistva njihovog sina Davida, čije je tijelo u martu ove godine pronađeno u rijeci Crkvena.

– Sine, dana je 217. dan na tvome trgu. Pravde od ove države, ovih zločinaca i egzekutora nema. Da kažem da su fašisti, to je preblaga riječ za njih. Svaka riječ, svako slovo, svako njihovo ime je mizerno u poređenju sa onim što su uradili i šta rade i ovog momenta. Dok god budemo tražili, molili, klečali, vapili za odgovorom, onim nam neće dati ni slovo P od pravde, zato što su sve institucije koje su radile na zločinu uvezane i povezane – poručio je otac ubijenog mladića Davor Dragičević.

Još jednom je zamolio dijasporu da u svijetu šire istinu o jednom sinu, bratu, prijatelju i studentu, mladiću od 21 godine, kako je i od koga nastradao.

– Svi mi vrlo dobro znamo zašto je David nastradao, a njih apsolutno ne interesuje naše stajanje na suncu, vjetru i kiši. Likvidirali su ga. Grad Banjaluka, Republika Srpska i BiH. Ovo je rupetina u koju svaki sekund upadamo i propadamo, a grobari su nam u svim institucijama – poručio je Dragičević.

Upitao je gdje je tužilaštvo i policija ove države, zaključivši ujedno da ih nema.

– Ako im dozvolimo da nastave sve će pobiti redom. Ubistvo ne mora biti ovakvo, postoji hiljadu načina da se ono napravi – rekao je Davor i dodao.

– Ovaj trg se jednom mora završiti. Na koji način će ubice završiti, ne znam, ali se mora završiti. Idemo do kraja Davide – zagalamio je ogorčeni otac.

Majka Suzana Dragičević još jednom se zahvalila okupljenima.

Nataša Naca Krković u Italiji radi kao čistačica u kući žene koja je psiholog. Stupili smo u kontakt sa advokatskom kancelarijom za koju je govorila da radi, ali oni nisu nikada čuli za nju. Ovo je za početak, nećemo otkrivati dalje, jer detektivi još rade. Vjerujemo da je sa namjerom ubačena u grupu, pa sada Naco demantuj nas – rekla je Suzana.

Ta žena je kažu bila istaknuti član grupe Pravda za Davida.

Majka Suzana je podsjetila da tužilaštvo ima sve papire u kojima je upetljan Đorđe Rađen.

– Nije mi jasno da u toj našoj policiji, sudstvu ne postoji barem jedan čovjek koji će izaći da kaže i pobijedi nepravdu – upitala je Suzana.

Suzana je podsjetila da su nakon obdukcije rekli kako je David jeo burek.

– Kako su to mogli reći kada nemaju aparat koji analizira te stvari, kao što nemaju ni aparat koji analizira drogu u organizmu – upitala je Suzana.

Zahvalila se dijaspori koja je, kako kaže, počela sa radom i obavještava medije o ubistvu Davida Dragičevića. Na kraju je išla pjesma “Klinac u getu”.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!