Politika

Jerinić: Ne vraćamo se na sjednicu GO SDS jer nije demokratska

Svi članovi GO SDS-a Doboj napustili su sjednicu Glavnog odbora SDS-a, kaže Boris Jerinić, aktuelni zamjenik ministra odbrane i dodaje da nemaju namjeru da se vraćaju na sjednicu Glavnog odbora i da budu u atmosferi koja nije demokratska.

Posebno im je zasmetalo što su ih na početku sjednice dočekali transparenti protiv Obrena Petrovića iako je Gradski odbor Doboj postigao najbolje rezultate na svim nivoima vlasti što je i konstantovano na sjednici.

“Sve je to konstantovano i na sjednici i nije nam jasno kako ovakvu ne demokratsku atmosferu prave oni koji konstantno gube izbore”, kaže Jerinić i demantuje informaciju da su samo trojica članova iz GO Doboj napustili sjednicu.

Podsjećamo da je Obren Petrović jedan od članova SDS-a koji otvoreno zagovara saradnju sa SNSD-om a da je Vukota Govedarica odbio smjenu sa mjesta predsjednika stranke.

Ranije je na sjednici podršku SNSD-u dala i kćerka prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića, Sonja Karadžić Jovičević.

Izvor
ATV
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!