Hronika

Kod maloljetnika pronađena marihuana

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor su kod maloljetnog lica pronašli i oduzeli plastičnu vrećicu sa 14 grama marihuane.

Marihuana je kod maloljetnika pronađena u srijedu, 24. oktobra, a iz prijedorske Policijske uprave saopšteno je da će Osnovnom sudu u Prijedoru biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv maloljetnog lica, zbog posjedovanja droge.

Pripadnici Policijske stanice Prijedor dva su u petak, 26. oktobra, nakon kontrole putničkog automobila pasat kojim je upravljalo maloljetno lice utvrdili da se na vozilu nalaze dvije nepripadajuće registarske oznake.

“Za ovim registarskim oznakama je Policijska uprava Prijedor raspisala potragu”, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Protiv ovog maloljetnog lica će Osnovnom sudu u Prijedoru biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka i biće preduzete sve neophodne mjere i radnje radi utvrđivanja eventualne krivične odgovornosti maloljetnika.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!