Društvo

Davor Dragičević: Znate li da i u Savjetu bezbjednosti znaju da je David otet, ubijen i bačen u Crkvenu (VIDEO)

Banjalučani su se i večeras, po 227. put, okupili na glavnom trgu u Banjaluci kako bi pružili podršku u borbi za istinu i pravdu i utvrđivanju tačnih okolnosti smrti Davida Dragičevića.

– Svi smo, kao i do sada, istrajni, jedinstveni i ponosni. Znate li da i u Savjetu bezbjednosti znaju da je David otet, ubijen i bačen u Crkvenu – istakao je ogorčeni otac Davor.

Dodao je da sedam mjeseci montiraju snimke, te da tužilaštvu više niko ne vjeruje.

– Rekao sam ko god je sa mnom, boriću se za ljude i medijske kuće kao da se borim za svog sina Davida. Mi vrlo dobro znamo šta nama treba. Ne trebaju nam vaša obećanja i par hiljada maraka. Narodu treba zagrljaj, ali vi to ne možete dati ni svojoj djeci, a kamoli svom narodu – zagrmio je Davor.

On je ujedno pročitao pjesmu koju je za Davida napisala njegova sestra Teodora.

– Moj je bato najbolji. Dobar i pažljiv. Moj bato najbolji je na svijetu – stihovi su iz pjesmice koju je napisala Davidova sestra.
Poručio je da će kraj biti kada vrate Davidov donji veš.

– Idemo do kraja. Pravda za Davida, pravda za svu našu djecu – riječi su kojima je Davor još jednom okončao govor.

Na trgu su i ove večeri odjekivali stihovi Davidove pjesme “Klinac u getu”, čiji su refren pjevali okupljeni građani.

Pročitano je i pismo podrške: “Pravo na život je neprikosnoveno ljudsko pravo. Probudi se i bori se za život svoje djece. Zar postoji sutra za poslužnog roba? Sloboda je za slobodnog čovjeka. Nije Bog naredio – ubij. Bog ti je dao život da se boriš za njega. Religija nije sljepilo, ni okovi, već sloboda.”

Tokom večerašnjeg okupljanja „Pravda za Davida“ Davor Dragičević je nakratko otišao pred Palatu Republike, gdje je, ispred desetak okupljenih policajaca ponovo zatražio odgovor na pitanje ko je ubio njegovog sina Davida.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!