Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Davor Dragičević: Skup će biti na dan potpisivanja Dejtonskog sporazuma (VIDEO)

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, po 230. put obratio se okupljenim građanima u Banjaluci riječima da su mjesecima na istom mjestu zbog borbe za pravdu i istinu.

– Nijedan slučaj koji se spomenuo pred Savjetom bezbjednosti nije ostao neriješen. Juče je završen još jedan proces ubistva Davida i nikada se više neće ponoviti. Sada se za istinu moramo pravno boriti – poručio je Davor.

Dodao je da pojedini advokati nisu ispoštovali dogovor. Rekao je da je njegov stav od početka bio da u advokatskom timu bude Ifet Feraget.

– Niste obavijestili svog klijenta za sastanak i prekršili ste advokatsku etiku. Potvrdili ste verziju tužilaštva bez ijednog dokaza. Feraget je ostao na strani istine i pravde, a Nobilu i Tomiću neka je na savjesti. O vama nećemo više. Hvala vam na neradu, došli ste da odvučete slučaj do izbora, ali vam neće uspjeti ni sada, niti bilo kada – rekao je Davor komentarišući jučerašnji sastanak advokatskog tima u banjalučkom tužilaštvu na koji ga nisu pozvali.

Poručio je da će slučaj biti riješen, jer pravda neće zakasniti.

Pohlepu i glad za novcem ubica, kako je naveo ogorčeni otac, niko ne može da razumije.

– Sa ubicama nema suživota ni komšijskih odnosa, a kamoli da se djeca odgajaju u ovom sistemu. U narednom periodu nam treba da djeca zajedno idu u školu, a ne da ih roditelji odvoze automobilima. Sada je tako, jer su ubice, sotone i zločinci svuda oko nas, ali neće još dugo – poručio je Dragičević, a njegove riječi praćene su uzvicima podrške okupljenih građana.

Banjalučani su i večeras otpjevali Davidovu pjesmu “Klinac u getu”.

– Dan potpisivanja Dejtonskog sporazuma je 21. novembar i taj dan će u Banjaluci biti skup. Izađite u svim gradovima taj dan i tražite ono što vam pripada. Tražite pravo na život koji su ovim sporazumom garantovale članice, tražite ono što piše – slobodu i bezbjednost kojih nema, pravo na poštivanje života, pravo na slobodu misli, slobodu izražavanja – naglasio je Davor.

Poručio je da će u narednom periodu dokazati da su Davidove ruke bile ubačene u varikinu.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button