Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Davor Dragičević o istrazi Davidovog ubistva: Neću predati dokaze dok se ne završi sudski postupak (VIDEO)

Svi dokazi u tužilaštvu su kontaminirani, ostali su podmetnuti. Sve dokaze koja ja posjedujem neće biti njima predati dok se ne završi sudski postupak, poručio je Davor Dragičević sa večerašnjeg skupa “Pravda za Davida” u Banjaluci.

– Imaju institucije koje su iznad vas, imaju međunarodne institucije na koje vi nikako ne možete uticati. Ni svojim obrazom ni parama. Djecu i moje dijete Đakca ne možemo oprostiti. Neće vam to proći. Ja sam uz njega proveo 21 godinu, on će zauvijek biti moj – istakao je Davor.

On je dodao da advokat Ifet Feraget nikada neće dozvoliti podmetanje.

– Vi izvolite uradite predmet i recite kako je bilo. Ali ne možete, oko kuće ste osam mjeseci. Sve ste probali, ali to vam kod Davora neće proći. Sad mogu reći da smo na pravom putu što se tiče pravne borbe – poručio je Davor.

Kaže da nijedno dijete neće više stradati na ovaj način.

– Šest dana i šest noći, dok smo tražili Davida, progonili su me i pravili zvijer od mene. Ako su mene progonili, kako je onda bilo mom djetetu. Sve mogu uraditi u životu, ali Davor Dragičević neće oprostiti i zaboraviti – istakao je Dragičević.

Davor je još jednom pozvao sve građane da 21. novembra izađu na ulice.

– Nije potrebno da dolazite ovdje, mi ćemo biti tu. Izađite u svojim gradovima i odajte počast za svu ubijenu djecu – rekao je Davor.

On se zahvalio i na ljudskoj i finansijskoj podršci koju dobija.

– Kroz protekli period sam upoznao divne ljude. Hvala organizatorima mitinga u Beču i Minhenu. Vama ovdje hvala što ste svako veče sa mnom – rekao je Davor.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button