Društvo

Davor Dragičević: Za nekoliko dana otvaranje kancelarije u Banjaluci (VIDEO)

Dragi moj sine, dušo moja. Dragi naš Davide, dušo naša… 232. dan, dragi sine, na tvom trgu. Od države očekujemo da otkrije ko stoji iza tvog ubistva i zataškavanja – ali ništa.

Ovim riječima obratio se Davor Dragičević, otac stradalog Davida, okupljenima na Trgu Krajine u Banjaluci.

Kako je dodao, od petka su bar pravno na pravom putu.

– Danas sam dobio potvrdu ko je, kako i zašto probao drugi pokušaj likvidacije djeteta od 21 godinu. Naše je da se okrenemo cilju. Nema pominjanja ubica, istinu znamo, cilj je pravda za ovo dijete i ostalu djecu. Da ubice i zločince zauvijek kaznimo, da odu na mjesto kojem pripadaju. Svakom neka bude na savjesti ono što je uradio, i poziciji i opoziciji. Nikad neće uspjeti da razbiju grupu “Pravda za Davida” – naglasio je Davor.

Dodaje da će za nekoliko dana dobiti zvanične dokumente i otvoriti kancelariju u Banjaluci.

– Iza svake odluke stajaćemo isključivo mi, bez ijednog političkog faktora, bez pozicije i bez opozicije. Svi bi da uhvatite zmiju, ali rukama “Pravde za Davida”. Toga nema više, svoje zmije hvatajte svojim rukama – rekao je Dragičević.

On je još jednom pozvao građane BiH da 21. novembra izađu na ulice i trgove u svojim gradovima, da na miran način traže život dostojan čovjeka.

– Mi ćemo i tog dana biti ovdje. Nadam se da će nas biti više, jer niko se neće boriti za nas, osim nas samih. Pokazaćemo svijetu da nismo robovi i nismo stoka. Svih ovih dana bili smo podrška porodici Dragičević. Svima koji nas doživljavaju kao cirkus poručujem da smo izdržali i ostali ljudi – poručila je Daniela Ratešić, član grupe “Pravda za Davida”.

Iz grupe su se upitali gdje su mladi ljudi.

– Ovdje su mame, tate, bake… Ko će praviti život mladima, ako neće oni sami?! A nema ih ovdje mjesecima… Čak 98 odsto starijih ovdje imaju djecu i unučad, pa nađu vremena da dođu. Mladi, dođite i promijenite nešto u svom životu – poručili su iz grupe.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!