Politika

DNS Zvornik: Smjena Čubrilovića nije konačna

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza (DNS) Zvornik zaključio je da je odluka Predsjedništva DNS-a u Banjaluci o smjeni Nedeljka Čubrilovića sa mjesta zamjenika predsjednika DNS-a pogrešna i štetna po interese stranke i da bi Glavni odbor DNS-a trebalo da je poništi na prvoj narednoj sjednici.

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Zvornik Spomenka Stevanović rekla je novinarima nakon sjednice da zvornički DNS izražava stav da na prvoj sjednici Glavni odbor DNS-a donese odluku o raspisivanju unutarstranačkih izbora koji će rezultirati održavanjem vanredne Skupštine DNS-a.

Ona je izrazila očekivanja da će Glavni odbor DNS-a stati uz Čubrilovića.

“Čubrilović je prosto bio posljedica nekih stvari koje se dešavaju dvije godine u stranci, a to su tajkunizacija i priliv ogromnog broja malih ljudi na velika vrata”, naglasila je Stevanovićeva.

Ona je ponovila da smjena Čubrilovića sa mjesta zamjenika predsjednika DNS-a nije konačna sve dok ne bude verifikovana na Glavnom odboru DNS-a.

“Ubijeđana sam da neće biti verifikovana na Glavnom odboru jer ako bude verifikovana članstvo će se opredijeliti za dalju tajkunizaciju stranke, a ukoliko ne bude verifikovana, sigurna sam da neće, DNS će se opredijeliti da se vrati onim principima na kojima je godinama građen”, pojasnila je Stevanovićeva.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!