Politika

Podrška banjalučke Organizacije mladih DNS-a Čubriloviću

Organizacija mladih DNS-a Banjaluka podržava zamjenika predsjednika DNS-a Nedeljka Čubrilovića, koji je i predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka, i smatra da njegova smjena nije legitimna, te da o njoj treba da odlučuje Glavni odbor stranke.

Iz banjalučke Organizacije mladih DNS-a ističu da Republička organizacija mladih nije zauzela nikakav stav o aktuelnoj situaciji u DNS-u niti je održana sjednica Predsjedništva mladih.

Loading...

Organizacija mladih DNS-a Banjaluka poručuje da iznošenje bilo kakvog saopštenja u javnost smatra neprihvatljivim i ličnim stavom predsjednika mladih Borivoja Obradovića, za koga navode da nema podršku ove gradske organizacije.

“Na mjesto predsjednika mladih došao je protiv volje gradske organizacije mladih i zahvaljujući prijateljskim vezama sa predsjednikom DNS-a Markom Pavićem”, navodi se u saopštenju Organizacija mladih DNS-a Banjaluka.

U ovoj organizacija dodaju da se Gradski odbor Banjaluka, čiji su dio, bori i pokušava da ukaže na ovakve anomalije u stranci, te smatraju da nije u redu da ljudi bez stranačkog staža dobijaju najznačajnije stranačke funkcije.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!