Politika

Podrška banjalučke Organizacije mladih DNS-a Čubriloviću

Organizacija mladih DNS-a Banjaluka podržava zamjenika predsjednika DNS-a Nedeljka Čubrilovića, koji je i predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka, i smatra da njegova smjena nije legitimna, te da o njoj treba da odlučuje Glavni odbor stranke.

Iz banjalučke Organizacije mladih DNS-a ističu da Republička organizacija mladih nije zauzela nikakav stav o aktuelnoj situaciji u DNS-u niti je održana sjednica Predsjedništva mladih.

Organizacija mladih DNS-a Banjaluka poručuje da iznošenje bilo kakvog saopštenja u javnost smatra neprihvatljivim i ličnim stavom predsjednika mladih Borivoja Obradovića, za koga navode da nema podršku ove gradske organizacije.

“Na mjesto predsjednika mladih došao je protiv volje gradske organizacije mladih i zahvaljujući prijateljskim vezama sa predsjednikom DNS-a Markom Pavićem”, navodi se u saopštenju Organizacija mladih DNS-a Banjaluka.

U ovoj organizacija dodaju da se Gradski odbor Banjaluka, čiji su dio, bori i pokušava da ukaže na ovakve anomalije u stranci, te smatraju da nije u redu da ljudi bez stranačkog staža dobijaju najznačajnije stranačke funkcije.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!