Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Majka monstrum: Pokušala da proda nevinost (13) kćerke bogatom pedofilu pa osuđena na mizernu kaznu (VIDEO)

Ruskinja Irina Gladkik (35), koja je pažnju svjetskih medija privukla prije nekoliko mjeseci nakon što je objavljeno da je pokušala da proda djevičanstvo svoje 13-godišnje kćerke bogatom pedofilu, osuđena je na četiri i po godine zatvora.

Gladkikova je uhapšena u zasjedi policije nakon što je iz rodnog Čeljabinska otputovala u Moskvu sa prijateljicama i kćerkom kako bi ugovorila seks svog djeteta sa bogatašem za milion i po rubalja, odnosno nešto više od 19.000 evra.

Prije nego što se zaputila u Moskvu, mami iz pakla drugarice su pomagale da nađe kupca, a ona sama nabavila je sertifikat od doktora da djevojčica nikada nije imala seksualne odnose i napravila, kako je navedeno na sudu, seksualizovane fotografije maloljetnice. Sve ovo, Gladikova priznala je u šokantnom snimku koje je objavilo rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

– Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša kako bi dobili finansijsku pomoć za davanje seksualnih usluga od strane moje kćerke – rekla je majka, a njena 25-godišnja prijateljica Alina Kukanova rekla je da je cilj putovanja bio “prodati prava na prvu noć” sa djevojčicom.

Gladkikova i Kukanova uhapšene su u restoranu-splavu u Moskvi, kada je Irina, ne znajući da pregovara sa policijskim službenikom koji se pretvarao da je kupac sklapala dogovor o prodaji kćerkinog djevičanstva. Čim je uzela novac, i majka i njena prijateljica su uhapšene, a djevojčica prvo je prevezena u moskovsku bolnicu, zatim predana baki na čuvanje, koja je sada i njen zakonski staratelj.

Inače, Irina Gladkik ima i sina, a sud joj je oduzeo pravo da djevojčici i dječaku bude staratelj. Zvanično, Gladkikova je agent za nekretnine, mada izvor iz policije tvrdi da zarađuje prodajom svog tijela, ako i njene prijateljice.

https://youtu.be/OZqDRZ1MQwE

Izvor
blic.rs
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button