Politika

Govedarica zastavu Srpske vidi kao stolnjak sa mrvicama

Predlažući predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku da uzme stonu zastavu Republike Srpske i da je nosi sa sobom i stavi ispred sebe na dijelu stola gdje sjedi, lider SDS-a Vukota Govedarica je još jednom potvrdio da je neozbiljan i nedorastao da se bavi ozbiljnim poslom, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

“Ovakvom izjavom Govedarica, ustvari, smatra da BiH treba biti predstavljena barjacima, a da zastava Republike Srpske treba biti neki stolnjak sa mrvicama. To mi u SNSD-u nećemo dozvoliti”, poručio je Kovačević.

Loading...

On je dodao da Govedarica očigledno ne može da shvati da predstavnici SNSD-a, za razliku od predstavnika SDS-a u proteklom mandatu, idu na nivo BiH da predstavljaju Republiku Srpsku i građane koji su ih izabrali, a ne da bi bili, kako oni kažu, državni funkcioneri.

Kovačević je naglasio da Dodik insistira da se Srpska poštuje i uvažava, što nije bilo slučaj u vrijeme dok je SDS bio na vlasti.

“Milorad Dodik nije zaustavio nijedan proces na nivou BiH, niti je uradio nešto što bi na bilo koji način moglo da našteti bilo kojem čovjeku u Republici Srpskoj i FBiH”, zaključio je Kovačević.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!