Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Pravda za Davida: Ubice šute…jer je kazna 45 godina robije (VIDEO)

Aktivisti grupe Pravda za Davida i građani koji ih podržavaju i večeras su se, okupili na banjalučkom Trgu Krajine, ili kako ga oni zovu Davidovom trgu, u znak protesta što ni nakon osam mjeseci nije otkriveno ko je ubio Davida Dragičevića (21).

“Ponovo smo na Trgu, bez obzira na praznike. Davor je u Sarajevu, jer je imao sastanak s članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, pa ćemo sutra znati detalje… A do tada, i dalje ubice šute…šute, jer je kazna 45 godina teške robije, a znamo da je više osoba uključeno u ubistvo Davida, ali doći će ta pravda i dočekaćemo je zajedno s Davorom i Suzanom”, rekao je jedan od aktivista grupe Pravda za Davida te napomenuo:

“Ostajemo uz Davora i Suzanu, i naravno, idemo do kraja!”

“Gledajući sinoć Davorovo gostovanje na N1 televiziji, mogu samo reći da sam bila preponosna što sve ove mjesece stojim uz Davora. Sigurna sam da je i njegov David gledao, s boljeg mjesta, svog oca i bio ponosan, a i njegova Teodora – što ima onakvu veličinu za oca.”, poručila je Daniela Ratešić Došen i dodala:

“Nećemo nikad više govoriti o onima o kojima ne treba govoriti, jer svi oni koji misle zlo daleko im kuća bila….A, doći će i taj dan…jer, ‘u laži su kratke noge’, a mi ćemo do tada ići uz Suzanu i Davora.”

Ponovo su uglas pjevali Klinac iz geta.

Izvor
radiosarajevo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button