Magazin

Dnevni horoskop za 29. juli 2018: Blizanci preuveličavaju svoje poslovne mogućnosti, Djevica gubi kontrolu, Ribe prestroge prema voljenoj osobi…

Danas je nedjelja, 29. juli 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan nezadovoljan, Bikovi napeti, Raku velika podrška partnerova ljubav, Lav osvaja nečiju naklonost, Vaga u sjajnoj formi, Škorpija u dilemi, Strijelac provocira, Jarac opterećen pogrešnim slutnjama, Vodolija nepravedna prema partneru

OVAN
POSAO: Neko ne ispunajva sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevaziošli trenutni nesporazum. Na kraju ćete shvatiti da sve ima svoju cijenu.
LJUBAV: Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lijepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procjena.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.

BIK
POSAO: Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju djelimično rješenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.
LJUBAV: Maštovitost djeluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
ZDRAVLJE: Napetost.

Loading...

BLIZANCI:
POSAO: Djelujete inperativno i vjerujete u ličnu procjenu i zato kategorilno odbijate nove pregovore ili savjet koji vam upućuju biski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.
LJUBAV: Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate

RAK
POSAO: Napravili ste dobru poslovnu procjenu i zato djelujete samouvjereno pred osobom koja pokušava da ograniči vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike.
LJUBAV: Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili povjerenje u svog partnera. Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta. 

LAV
POSAO: Vašu duhovnost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspijevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima kao i da osvojite nečiju naklonost.
LJUBAV: Uvijek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što vam se dopada.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

DJEVICA
POSAO: Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu. Potrebno je da osmislite alternativno rješenje. Dobro procijenite svoje poslovne mogućnosti prije nego što progovorite pred saradnicima.
LJUBAV: Partner razumije vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše namjere.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

VAGA
POSAO: Ne vjerujte u nečije procjene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicima i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.
LJUBAV: Vaše raspoloženje djeluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

ŠKORPIJA
POSAO: Nečije usluge za vas imaju visoku cijenu o zato tražite jednostavnije poslovno rješenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska.
LJUBAV: Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. 

STRIJELAC
POSAO: Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspjeh. Pretjerujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike.
LJUBAV: Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Djelujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

JARAC
POSAO: Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvijek nema vidljivih rezultata. Odgovori koje očekujete stižu sa izvjesnim zakašnjenjem.
LJUBAV: Nema potrebe da se ponašate suviše tajantsveno pred svojim partnerom. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama.
ZDRAVLJE: Prijat će vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

VODOLIJA
POSAO: Napravili ste pogrešnu procjenu i prednost dajete poslovima koji ne donose peraktičnu korist. Postoje situacije kada bezuslovno morate da ispoštujete nečiju volju i zahtjeve.
LJUBAV: Potrebno je da profiltrirate svoja osjećanja i misli i zatražite nečije razumijevanje za propuste koje ste učinili. Uradite to već danas! Ne čekajte sutra!
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

RIBE
POSAO: Na osnovu izjava svojih saradnika možete da procijenite raspoloženje koje vlada u vašoj okolini i nečiju reakciju. Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše stogi prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!