Politika

SDS: Ekonomska politika nije usklađena sa budžetom RS

“Program nove Vlade Republike Srpske predstavlja spisak lijepih želja, a ekonomska politika koju je Narodna skupština Srpske sinoć usvojila nije realna niti usklađena sa republičkim budžetom”, smatraju u Srpskoj demokratskoj stranci.

“Imamo novu vladu, ali su običaji očigledno ostali stari. Ponovo se u ekonomskoj politici pojavljuju neispunjena obećanja iz ranijeg perioda vlasti kontinuiteta. Potrošačka politika i politika zaduženja su jedino što nudi i ova Vlada, u kojoj će, na sve to, u ovom sazivu sjediti ministri diskutabilnog profesionalnog i obrazovnog profila”, navodi se u saopštenju SDS-a.

Loading...

U ovoj stranci smatraju da Program ekonomskih reformi Republike Srpske za period 2019-2021. ne odgovara usvojenom budžetu Srpske, te da nisu ponuđena konkretna rješenja za dugogodišnje probleme sa kojima se suočava Republika Srpska.

“Kao što su masovni odliv radno sposobnog stanovništva, oporavak privrede i vraćanje ugleda republičkim institucijama, koje do sada nisu opravdale očekivanja, a za koje su izdvojena milionska sredstva iz džepova građana Republike Srpske”, zaključuje SDS u saopštenju.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!