Politika

Cvijanović: SNSD jedinstven u odbrani i izgradnji Republike Srpske

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas da je SNSD uvijek jedinstven kada je u pitanju odbrana Republike Srpske, njena izgradnja i očuvanje političkog i ustavnog kapaciteta.

Cvijanovićeva je istakla da je SNSD, kao najveća, najorganizovanija i najbolja politička partija Republike Srpske, svjesna da snosi najveći dio odgovornosti za Srpsku. 

“Ponosna sam na ono što je SNSD, partija koja se ne dijeli i onda kada imate različite stavove i mišljenja. Znate da smo jedinstveni u svom nastupu kada je u pitanju odbrana Republike Srpske, njena izgradnja, ali isto tako i očuvanje političkog i ustavnog kapaciteta”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Bijeljini, gdje prisustvuje godišnjem skupu Gradskog odbora SNSD-a. 

Ona je navela da veza sa članstvom, simpatizerima i građanima omogućava da od izbora do izbora SNSD ostvaruje dobre izborne rezultate i uspijeva da završi poslove, koji su politički zadaci. 

Cvijanovićeva je istakla da SNSD današnjim druženjem sa članstvom stranke u Bijeljini želi da pokaže snagu i opredjeljenost da završi započete aktivnosti, ali i da prisjeti nekih stvari koje su od važnosti za buduće djelovanje. 

“Ovaj veliki skup ljudi u Bijeljini je dokaz da smo velika partija. Sigurna sam da će SNSD apsolutno pobjeđivati”, rekla je Cvijanovićeva, te dodala da se ovakvi susreti ne dešavaju samo u izbornim kampanjama već svake godine. 

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković smatra da je sazrelo vrijeme da ova stranka u Bijeljini ima svog gradonačelnika 

“Sigurno bi imali bolju konekciju republičke i gradske vlasti ako od 2020. godine gradonačelnik bude iz SNSD-a”, rekao je Višković, te ocijenio da je bijeljinski odbor SNSD-a postigao dobar rezultat na prošlim izborima. 

On je ukazao da je SNSD tokom prethodnih godina pomagao ovaj kraj i narod, iako nije imao svog gradonačelnika, te najavio da će to raditi i u budućem periodu. 

“U Bijeljini smo da damo podršku Gradskom odboru SNSD, prije svega, našim aktivistima, da se zahvalimo na dobrom rezultatu, da pokažemo ljudima naše jedinstvo i slogu, kao i da pripremimo organizaciju za predstojeće lokalne izbore”, rekao je Višković. 

On je istakao da je SNSD jedina partija u BiH koja u proteklih 15 godina nije imala cijepanja niti nejedinstva. 

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić ocijenio je da je ovaj odbor postigao značajan izborni rezultat prošle godine, te da današnji dolazak visokih funkcionera na godišnji skup daje novu snagu da se razmišlja o predstojećim lokalnim izborima 2020. godine, poslije kojih žele da budu dio vladajuće strukture. 

“Siguran sam da će to mnogo značati za buduće investicije, infrastrukturne projekte koji će se raditi na ovom prostoru”, rekao je Ćorić. 

On je podsjetio da se političari mjere prema onome šta ostave iza sebe, te da su sigurni da će današnje generacije ostaviti istorijsko djelo, auto-put koji će povezati Bijeljinu sa Beogradom i Banjalukom.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!