Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Željko Karan podnosi krivičnu prijavu zbog prijetnji

Direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan izjavio je danas da se upravo nalazi u prostorijama Policijske uprave Banjaluka da bi podnio prijavu zbog ugrožavanja bezbjednosti i prijetnji koje su sinoć njemu i njegovoj porodici uputile osobe koje su bile na protestnom skupu u organizaciji grupe “Pravda za Davida”.

Karan je rekao da se na ulazu zgrade u kojoj stanuje okupila grupa ljudi i da su ga pozivali i putem interfona.

On je pojasnio da su u to vrijeme sa njim u stanu bili njegova supruga, kćerka i majka.

“Čula se galama, vika, dreka, psovke, prijetnje i pozivi na to da se obračunaju sa mnom. Uzvikivali su zločinac, saučesnik, ubica, treba ga ubiti, treba ga ubiti, treba da se mi obračunamo s njim, da mi iz njega izvučemo istinu o tom slučaju i tako dalje. Mojoj kćerci i majci je pozlilo i bilo je veoma ružno i gadno. Što se mene tiče, ja ih se ne plašim, ali bila je ugrožena čitava porodica”, naglasio je Karan.

Prijetnje Karanu i njegovoj porodici, kako je dodao, upućene su oko 22.30 časova.

“U početku nisam ni shvatio šta se događa jer sam bio u sobi koja se nalazi na drugom kraju stana prema dvorištu i parkingu sve dok nije počela bjesomučna zvonjava na interfon. Tada sam shvatio šta se dešava”, rekao je Karan.

Karan je obavio prvu obdukciju tijela stradalog Davida Dragičevića iz Banjaluke poslije čijeg pronalaska su počeli protesti koje predvode otac mladića Davor Dragičević i grupa “Pravda za Davida”.

 

Izvor
ATV
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button