Banjaluka

Glasaj za novo ime: Anja Kovačević (VIDEO/FOTO)

Hajmo svi zajedno da pomognemo našem talentu.

Želite li da glasate i podržite našeg favorita Anju Kovačević?

Da bi ste stekli pravo glasa klik na link ispod teksta. Obavezno se ulogujte, možete i preko Facebooka, kliknite na srce i to je to.

Glasaj za Anju

Njena priča:

Naša priča o Pole dance-u je počela prije 3 godine. Upustile smo se u avanturu, koju smo odlučile da predstavimo ljudima u ovom gradu. Prvi smo i jedini registrovani Pole sport klub u Banjaluci i BiH. U početku smo imale dosta poteškoća, jer za ovo što mi radimo su vezani razni stereotipi, ali mi smo uspjele da našu priču predstavimo ljudima onako kako je mi živimo. Donijele smo Pole sport u Banja Luku i uživamo u tome. Sve što smo postigle za ove 3 godine, postigle smo zahvaljujući našem trudu i odricanju i na to smo jako ponosne. Najsličnije je gimnastici, ali sa vertikalnim rekvizitom. Radite sa svojom težinom, prkosite gravitaciji, ispunjavate svoje unutrašnje biće i uživate. Počinje se sa najosnovnijim elementima, a kada dovoljno napredujete, onda se rade inverti i zahtjevnije kombinacije elemenata. Za ovaj sport je potrebno mnogo snage i volje, ali kada jednom počnete, teško prestanete, jer zašto hodati kada možete letjeti.

Ja sam…

Uporna i ambiciozna. Ono što zamislim, moram da ostvarim.

Moj moto

“Ne može” je samo izgovor. Sve možeš, samo kada to želiš.

Izvor
novoime
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!