Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Bjelica: Za Govedaricu nisu dobri glasači, niti narod, samo je on sam sebi najbolji (VIDEO)

Bilo mi je potpuno jasno šta će se desiti u Doboju, Trebinju, i u svim opštinama i gradovima na prijevremenim izobrima, rekao je u emisiji Ukrštenica RTRS-a potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica.

On je istakao da je veliku grešku napravio predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, kada je isključio visoke funkcionere u Doboju.

– On je sam sebe imenovao za povjerenika u Doboju, i tu mu je desna ruka bio Mektić, obišli su cijeli Doboj, ali imali smo kandidata koji je i meni kao potpredsjedniku stranke bio nepoznat! – naglasio je Bjelica.

Bjelica je naglasio da SDS ako nešto želi nešto napraviti u budućnosti, mora krenuti od nule.

– Ovo mi djeluje kao u onom filmu “Tri karte za Holivud”, ili u prevodu nisu dobri glasači, ni narod, već samo predsjednik. Boli me duša kad vidim šta se dešava u tom Doboju, jer SDS tu nikada nije izgubio, ali razlika od 27.000 glasova najbolje pokazuje gdje je danas SDS u cijeloj Republici Srpskoj – izjavio je on.

Potpredsjednik SDS-a je istakao da mu nije mi jasno zašto u Trebinju SDS nije imao kandidata za gradonačelnika.

– Da li strah, da li smo imali šta izgubiti, ali smo ovako još više poniženi – kategoričan je Bjelica.

U emisiji Ukrštenica gostovao je i poslanik SNSD-a Srđan Mazalica koji je istakao da je izabrani gradonačelnik Doboja Boris Јerinić imao podršku SNSD-a.

Mazalica ističe – rezultati izbora pokazuju da opozicija još nije profilisala svoju politiku, što su građani i prepoznali.

– Pokazalo se da kandidat u Doboju nije uspio da dobije podršku, jer SDS nema prepoznatljivu politiku, kao nekad što je imala, i izgubili su snagu. U Trebinju, opozicioni lideri su Vukanović i Krunić, ali nisu htjeli da preuzmu odgovornost. Birači su to prepoznali i nisu izašli na izbore i pružili podršku. To se desilo i na opštim izborima, pada povjerenje – izjavio je Mazalica.

Izvor
RTRS
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button