Banjaluka

Radovi Aleksandre Kuzmanović u UDAS-u

Banjaluka – Samostalna izložba umjetnice Aleksandre Kuzmanović pod nazivom “Na barama” biće otvorena sutra u 19 časova u Kulturnom centru UDAS u Banjaluci.

Loading...

Riječ je o prvoj samostalnoj izložbi iz oblasti slikarstva umjetnika sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2019. godinu. Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS, na osnovu javnog konkursa iz oblasti slikarstva za umjetnike sa i bez invaliditeta odabrao je radove umjetnice Aleksandre Kuzmanović za predstavljanje u KC UDAS.

U okviru izlagačkih aktivnosti za 2019. godinu u kulturnom centru, u periodu od marta do septembra 2019. godine biće predstavljane, svakog mjeseca, izložbe umjetničkih radova umjetnika iz BiH i Srbije.

Aleksandra Kuzmanović je završila srednju školu u Tesliću, a 2015. godine upisala se na slikarstvo na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjaluci. Trenutno je četvrta godina u klasi profesorice Borjane Mrđe.

Izložba će biti otvorena do 31. marta 2019. godine i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od devet do 15 časova.

 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!