Sport

Murinjo želi Milenkovića

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo već u januaru pokušaće da na Old Traford dovede srpskog reprezentativca iz Fiorentine Nikolu Milenkovića.

Italijanski Sky piše da je Portugalac označio Milenkovića kao značajno pojačanje u krhkoj odbrani Junajteda koja je ove sezone primila čak 21 gol na 12 utakmica Premijer lige.

U Firenci računaju na veliko obeštećenje, posebno što je predsednik kluba Mario Konjini oktrio da je za srpskog fudbalera već odbio ponudu vrednu 40 miliona evra, i da bi sada transfer mogao da košta najmanje čak 55 miliona.

Fiorentini se ne žuri jer su za 21-godišnjeg defanzivca, koji pokriva pozicije štopera i desnog beka, interesovanje pokazali još Čelsi, Arsenal, madridski Atletiko i Juventus.

Upravo je Murinjo uživo posmatrao Milenkovića u Podgorici u susretu Crne Gore i Srbije (0:2) u Ligi nacija, kao i Sergeja Milinković-Savića i Adama Marušića.

Milenković godinu i po dana nastupa za “ljubičaste” nakon prelaska iz Partizana za 5,1 milion evra i standarni je član startne postave reprezentacije Srbije.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!