Hronika

Policija prilikom kontrole pronašla kokain, uhapšene tri osobe

Prilikom kontrole tri osobe u Prijedoru, policija je kod A. B. iz Bosanske Otoke pronašla 55 grama kokaina, stoji u saopštenju PU Prijedor.

Tokom kontrole kod lica A.B. iz Bosanske Otoke pronađeno je i privremeno oduzeto šest pakovanja sa sadržajem bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, količine oko 55 grama. 

Preduzimajući dalje aktivnosti a zbog postojanja sumnje da se mogu dovesti u vezu sa pronađenom opojnom drogom, istog dana policijski službenici lišili su slobode lica V.S. i Z.I. oba iz Prijedora, nakon čega je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

“Privremeno oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj”, poručuju iz PU Prijedor.

Izvor

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!