Sport

Volandri: Đoković se mučio fizički i jedva disao u Indijan Velsu

Bivši italijanski teniser Filipo Volandri dao je svoje mišljenje o problemima sa kojima se suočavao Novak Đoković tokom turnira u Indijan Velsu.

Volandri, koji sada radi kao teniski stručnjak na televiziji Sky Sport, rekao je da je Đoković imao fizičkih problema tokom meča sa Kolšrajberom.

“Mučio se fizički, jedva je disao i lopticu udarao dosta ravno. Stajao je dosta daleko od osnovne linije čime je Nijemcu davao previše šansi u razmjenama. Ako uzmemo u obzir da prošle godine nije osvojio nikakve bodove u Indijan Velsu i Majamiju ovaj rezultat nije toliko loš, ali on mora da napravi razliku na Mastersima i Grend slemovima”, kazao je Volandri.

Italijan je, ipak, bio zadovoljan onim što je video od Novaka u dublu, gdje se plasirao u polufinale IV sa Volandrijevim sunarodnikom Fabijom Fonjinijem.

“Lijepo je bilo vidjeti Novaka nasmijanog tokom dublova u meču sa Fabijom. To je dobro za njih dvojicu, jer ima još dosta vremena do Majamija”, dodao je nekada 25. teniser planete.

Sljedeći turnir za najboljeg tenisera svijeta je Masters u Majamiju, koji je na programu od 20-31. marta.

(B92)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!