Društvo

Davor Dragičević. Sve su slagali

– Molio bih da se slušaju moje riječi od početka. Čitav MUP zna istinu, rekao je Davor Dragičević u vanrednom programu radija Otvorena mreža.

– Ja nisam problem, mene nek javno razapnu, ali ne dam na narod koji je stao uz mene. Ne dam na Ifeta i na mog brata Muriza. Ja nisam problem ovdje, kazao je Dragičević.

Loading...

– Digao sam mu majicu, ispod koje se ocrtavaju trbušnjaci. Dirnuo sam mu kosu, nije se osjetio na kanalizaciju. Izvukao sam ga 5.4. iz hladnjače, da mu odsječem kosu da odnesem na analizu, rekao je Davor i dodao:

– Opet ga poljubio u mrtva usta, taj zadah mi je u ustima ostao dva-tri mjeseca. Kada su ga dovezli, legao sam na sanduk. Osjetio sam ponovo taj miris. To je miris mog djeteta.

– To nisu ljudi, Batko. Dokazi postoje. Sve pustite sa konferencije, sve i jedna riječ koju su izrekli je laž. Ako su mogli čak i adresu slagati. Sve su slagali. David je 23.3. bio živ. Je l’ možeš, Batko, misliti kako dijete vežu i muče 6 dana? Šta je vama, ljudi, pa to niko nije radio! Neće ni ptica na grani ostati. Neće, Batko, kategoričan je bio Davor.

Izvor
6yka
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!