Hronika

Policajac prisvojio mobilni i novac

​BANJALUKA – Osnovni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Banjalučanina Darija Ćuluma (41), zbog produženog krivičnog djela zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja u sticaju sa krivičnim djelom falsifikovanje ili uništavanje službene isprave.

Loading...

Njega sumnjiče da je kao policijski inspektor u oktobru 2017. godine iz Policijske stanice u Potkozarju iz službenih prostorija uzeo mobilni telefon Huawei P9 Lite.

Telefon je bio vlasništvo C.G. te je oduzet od A.N. zbog utaje, a Ćulum ga je zadržao za sebe i sačinio potvrdu da ga je vratio C.G.

Sumnjiče ga i da je lani u januaru kao inspektor u ovoj stanici uvjerio P.N. da je za njega najbolje da M.N. namiri štetu nastalu u događaju iz januara te godine te od P.N. uzeo 600 KM na ime obeštećenja M.N., a novac zadržao za sebe.

Takođe, sumnjiče ga i da je lani u avgustu na istom radnom mjestu  uvjerio LJ.D. da zbog greške u potvrdi o vraćanju predmeta ženske torbe i 320 KM mora te predmete da mu vrati, a da će joj on sutradan vratiti novac, došao pred njenu kuću gdje mu je dala 310 KM i potpisala drugu potvrdu, nakon čega je on novac prisvojio.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!