Politika

Radojičić: Banjalučka organizacija ima više od 20.000 članova

BANJALUKA – Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je da ova organizacija broji više od 20.000 članova, te da je rukovođenje jednom takvom organizacijom veoma zahtjevno.

Loading...

Radojičić rekao je da je na današnjem predavanju polaznicima političke akademije Mladih socijaldemokrata, koja je održana u Banjaluci, bilo govora o načinu organizovanja najveće organizacije u SNSD-u.

On je rekao da se govorilo o načinu organizovanja mjesnih odbora, rejonskih organizacija, mladih, pojedinih sektorskih savjeta za kulturu, prosvjetu, zdravstvo i privredu.

“Rukovođenje jednom takvom organizacijom jeste rukovođenje jednom velikom korporacijom koja ima finansije, članstvo, menadžment, marketing i mnoge druge elemente”, rekao je Radojičić, koji je i gradonačelnik Banjaluke.

Maja Nikolić iz Kostajnice rekla je novinarima da očekuje da će od velikih političara naučiti neke male tajne koje će mladima koristiti u njihovom daljem političkom životu.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!