Magazin

Danijel Krejg stigao u Beograd, snima novog “Bonda”?

Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Beograd, prenosi “Kurir” i navodi da je razlog najvjerovatnije snimanje 25. nastavka o agentu 007, u čijoj ulozi će se Krejg naći posljednji put.

Loading...

List spekuliše da je moguće da je ideja da se Džejms Bond vrati u zemlju odakle je i potekao i da u njoj okonča svoj život, imajući u vidu da je Ijanu Flemingu inspiracija za taj lik bio srpski agent Dušan Popov, koji je jedno vrijeme i živio u Beogradu.

Među mogućim razlozima zbog kojih je Krejg došao u srpsku prestonicu “Kurir” navodi traženje lokacije za seriju “Purity”, zatim za film “The Creed of Violence”, ali navodi da je najvjerovatnije odlučeno da se novi “Bond” snima u našoj zemlji.

List podsjeća da je kada je sniman prethodni nastavak britanski Daily Mail najavio snimanje u Srbiji, ali se to nije dogodilo.

Krejg je prošle godine potvrdio da će igrati u još jednom filmu o tajnom agentu Džejsmu Bondu, ali je naglasio da će to definitivno biti i njegovo posljednje pojavljivanje u toj ulozi.

“Da li će Danijel Krejg završiti karijeru Bonda i posljednji put obući smoking agenta 007 upravo na ulicama Beograda, ostaje da saznamo do ljeta, kada je planirano i snimanje filma”, zaključuje “Kurir”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!