Magazin

Najnovije istraživanje: Najpoželjnije žene su …

Prema istraživanjima koje je sproveo jedan onlajn dejting sajt u Americi, seksualno samopouzdanje kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama. 

Za to postoje mnogi razlozi, a mi predstavljamo one najzanimljivije. Saznajte zašto su žene od 30 godina naviše osvojite titulu najpoželjnijih u krevetu.

Prihvatanje sopstvenog tijela 

Nakon što su u dvadesetima svaki dan stajale pred ogledalom i nervirale se zbog izgleda, žene u tridesetim postaju svjesnije svojih postignuća i kvaliteta, i lakše se mire s fizičkim nedostacima. Manekenke i modeli iz časopisa i sa televizije prestaju da budu mjerilo mršavosti i ljepote, pa se svaka žena bolje osjeća u svojoj koži. 

Seksualna snaga 

Prosječna žena do tridesetih je već vjerovatno promijenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim navikama i željama u krevetu. Znajući šta može najbolje da je zadovolji, lako otkriva svoje potrebe i maštarije, i nije joj neugodno da to i traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, cijeni svoje ljubavne vještine i rado ih koristi. 

Hemija 

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tijela, žena se i sama osjeća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno intimno samopouzdanje. 

Komunikacija 

Nakon godina čitanja o seksualnosti u časopisima i na internetu, ženama više nije neprijatno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja spostvenih maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikad nije bolje funkcionisala. Naravno, na obostrano zadovoljstvo. 

Uživanje 

Seks za ženu u tridesetim godinama više nije dokazivanje, već uživanje. Imajući više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze, i lakše se opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše u krevetu. A ako seksualni život i zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome, i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena. 

Privlačnost 

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Ali kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspjesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. U tridesetima više ne moraju da igraju samo na kartu tjelesne ljepote, već i razvijenog intelekta. Samosvjesnije i hrabrije, osjećaju se još zanimiljivije muškarcima. 

Duge veze 

U tridesetima mnoge žene ulaze u dugoročne veze, uključujući brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da na podsvjesnom nivou primaju poruku kako je neko zaista spreman da provede čitav život s njima.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!