Banjaluka

„Bajka o psiću“ gostuje u Dragočaju, Verićima, Ljubačevu i Debeljacima

Dječije pozorište Republike Srpske organizuje drugi krug gostovanja u društvenim domovima prigradskih i seoskih naselja grada Banje Luke. Ovaj put, predstava „Bajka o psiću“ zasmijaće i uveseliti najmlađu publiku u Dragočaju, Verićima, Ljubačevu i Debeljacima i naučiti ih važnoj životnoj lekciji da niko nikoga ne treba da diskriminiše, da ljepota leži upravo u različitosti, da je čovjek najbolji onakav kakav je rođen i onakav kakav zaista jeste.

Loading...

Predstavu je režirao doajen srpskog lutkarstva Živomir Joković, a likove animiraju glumci Dječijeg pozorišta Republike Srpske: Đurđa Vukašinović, Đorđe Janković i Zorana Šuman. Predstava je namijenjena djeci uzrasta od tri i više godina i traje 40 minuta.

Vodeći se prethodnim pozitivnim iskustvom i reakcijom mališana na predstavu „Crvenkapa“ koja je u ovim društvenim domovima igrana u februaru, Dječije pozorište Republike Srpske predstavu „Bajka o pisću“ igraće u utorak, 26. marta u 11 i 12.30 časova u Dragočaju, u srijedu, 27. marta, na Svjetski dan pozorišta, sa početkom u 11 časova u Ljubačevu, u četvrtak, 28. marta Debeljacima (11 časova) i u petak, 29. marta takođe sa poečtkom u 11.00 časova u društvenom domu u Verićima.

Izvođenje ovih predstava u nedavno renoviranim društvenim domovima u Dragočaju, Verićima, Ljubačevu i Debeljacima, kroz projekat decentralizacije kulture na teritoriji grada, podržao je Grad Banja Luka.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!