Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Jokić pokazao Joviću ko je gazda! Nikolina MVP partija protiv imenjaka

Nikola Jokić je sa Denverom pobijedio Nikolu Jovića i Majami.

Nikola Jokić pokazao je Nikoli Joviću kako igra MVP NBA lige i koliko još mora da uči da bi došao do najvišeg nivoa.
U pobjedi Denvera protiv Majamija (103:97), srpski centar ubacio je 18 poena, uz 11 skokova i sedam asistencija za 38 minuta na parketu. Na drugoj strani Jović je za 25 minuta postigao sedam poena, uhvatio šest lopti i imao jednu asistenciju.

U reprizi prošlosezonskog finala istakao se Majkl Porter junior (30, 11sk), uz Kentavijusa Koldvela-Poupa (18, 2sk, 2as), dok je Gordon uz 16 poena imao devet skokova. Ono što i te kako brine Nagetse je povreda Džamala Mareja koji je napustio teren u prvom poluvremenu poslije izvrtanja zgloba. Nije se vraćao u igru i čekaju se dodatne informacije. Meč je riješen u dramatičnoj završnici kada je Jokić na sedam sekundi prije kraja pogodio oba slobodna bacanja poslije poena Batlera.

U redovima Hita najbolji su bili Bem Adebajo (22, 8sk) i Džimi Batler (21, 7sk). Interesantno je da je pred start duela Tomas Brajant dobio šampionski prsten upravo od Poupa i poslije toga je morao da napusti dvoranu. On je suspendovan zbog učešća u tuči na meču sa Nju Orleansom, ali su čelnici NBA lige napravili ustupak i dozvolili mu da se pojavi na parketu prije meča.

Denver tako poslije 60 utakmica ima skor 41-19 i treći je na Zapadu, ispred su Oklahoma (41-18) i Minesota (42-17). Majami je trenutno na 8. mjestu na Istoku sa skorom 33-26 i traži mjesto u plej-ofu kako bi izbjegao plej-in turnir.

Izvor
mondo.ba
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button