Hronika

Banjalučka policija moli građane za pomoć: Prepoznajete li osobu sa fotografije?

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka objavila je fotografije muškarca osumnjičenog za krivično djelo “Krađa” i zamolila građane koji su u mogućnosti da pomognu pri identifikaciji ove osobe.

Iz policije mole građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije da o svim korisnim informacijama lično obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122  ili 051/337-201.

“Pozivamo građane da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta  lica sa fotografije pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali takođe apelujemo na građane da ne zloupotrijebe pomenute brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije”, navode u PU Banjaluka.

Osoba sa fotografije osumnjičena je da je 15. marta ukrala novčanik iz odjevnog predmeta u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu.

Iz policije dalje navode da je osumnjičeni nakon toga uz pomoć bankovnih kartica podigao novac na bankomatu banke u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 4.000 KM.  

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!