Sport

Nova spektakularna izdanja Marije Kešeljević i Dragane Domuzin

​Na krlima fantastične Marije Kešeljević košarkašice Leotara 03 osigurale su plasman u plej-of prvenstva BiH. Trebinjke su u okviru 18. kola u gostima savladale ekipu Čelik sa 66:64 i tako osigurale najmanje četvrto mjesto.

Loading...

Još jednu vrhunsku partiju pružila je 17-godišnja Marija Kešeljević. Fantastična mlada Trebinjka koja u posljednje vrijeme igra u životnoj formi ubacila je polovinu koševa svoje ekipe. Jedna od najtalentovanijih bh. košarkašica susret je završila sa 33 poena i pet skokova. Treba dodati da je košarkaši dragulj iz Trebinja prvi strijelac bh. lige.

Još jedna igračica koja u posljednje vrijeme puni novinarske stupce je Dragana Domuzin, koja je nedavno postigla 53 poena u Prvoj ligi RS. Mlada Banjalučanka je nosila ekipu Orlova do nove pobjede u prvenstvu BiH. „Orlice“, koje čvrsto drže drugo mjesto su savladale ekipu Jedinstva sa 75:59, a Domuzin je ostvarila dabl-dabl učinak, 26 poena i 12 skokova.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!