Politika

Čubrilović i Mićić: Usvojiti trasu autoputa koja odgovara Sembercima

BIJELJINA – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poručio je da će dati doprinos da bude usvojena ona trasa auto-puta od Rače prema Brčkom koja najviše odgovara građanima Bijeljine i Semberije.

Loading...

“Rača je dobila prioritet zahvaljujući saradnji Turske i Srbije. Na nama je da se prilagođavamo tim putnim pravcima koji od Beograda preko Bijeljine vode ka Banjaluci i Sarajevu”, rekao je Čubrilović novinarima poslije sastanka sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem.

On smatra da promjena prostornog plana, čija faza slijedi, ne bi trebalo da bude problem.

“Novi auto-put koji će proći pored Bijeljine daće dodatni impuls za razvoj ostale putne mreže”, ocijenio je Čubrilović.

Prema njegovim riječima, ovi i ovako osmišljeni projekti znače razvoj cijele regije, a ujedno su i projekti povezivanja sa Srbijom.

On je naveo i da grad Bijeljina može da bude zadovoljna kako je riješeno pitanje ulaza i izlaza u grad.

Čubrilović je napomenuo da je sa Mićićem razgovarao i rješavanju pitanja riječnih nasipa da bi se izbjeglo ono što se dešavala prije nekoliko godina.

Čubrilović, koji je i predsjednik Demokratskog saveza, izrazio je uvjerenje da sa Mićićem neće biti problema kada je riječ o stranačkoj sradnji na nivou grada, za koju je rekao da je bila veoma dobra i da takva treba da ostane.

Mićić je nakon sastanka rekao novinarima da je danas dogovoreno da u budućoj saradnji grada Bijeljina i Narodne skupštine Republike Srpske budu obostrano podržavane sve dobre stvari, a kao najbitniji projekat je naveo auto-put od Rače prema Bijeljine i dalje prema Brčkom, Banjaluci i Sarajevu.

On je istakao da je Čubrilović prihvatio prijedlog gradske vlasti i obećao da će na višim organima vlasti uraditi sve da bude prihvaćena trasa auto-puta koja nije daleko od grada.  

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!